Dalgascenteret

Skydebaneforeningen Dalgas tilbyder lokale til fester, møder, konferencer og andre aktiviteter. Hele huset fremstår velholdt og det perfekte sted at samles. I den store sal kan der dækkes op til ca.100 personer. Stort veludstyret køkken med bl.a. køleskab og svaleskab, dybfryser, opvaskemaskine, ovn og 2 stk. elkomfurer. Huset er handicapvenligt. Stor parkeringsplads og legeplads til de mindste. Beliggenhed: Skivevej 256a. Løgstrup.

Fiskbæk gl. Mejerifiskb

Fiskbæk gl. Mejeri har lyse eksklusive selskabslokaler med plads til ca. 80 pers, der frem til 1988 var Fiskbæk Andelsmejeri. Stedet drives nu som forsamlingshus med beværtning. Festlokalerne er perfekte til alt lige fra livets store højtideligheder barnedåb, konfirmation, bryllup, sølv- og guldbryllup til runde fødselsdage, begravelseskaffe eller møder.

Mulighederne er mange og vi sørger selvfølgelig for, at jeres individuelle ønsker opfyldes i videst muligt omfang. Festlokalet udlejes kun i kombination med forplejning. Beliggenhed: Skivevej 228, 8831 Løgstrup.

Hjarbæk Fjord Camping

Vi kan tilbyde et hyggeligt festlokale med mulighed for 90 siddende gæster. Der er køkken med alt service, opvaskemaskine, ovne, komfur, køleskabe til rådighed. Om sommeren er der også fri adgang for alle i swimmingpoolen. Beliggenhed: Hulager 2, 8831 Løgstrup.

Hjarbæk Kro

Hjarbæk Kro har plads til 70 personer i restauranten og derudover er der en dejlig terrasse med en flot udsigt over fjorden. Ved siden af har vi en ny, smuk pavillon, hvor der  kan dækkes op til 50 personer. Beliggenhed: Søndersiden 2, 8831 Løgstrup

Kirkebæk forsamlingshus

Beliggenhed: Rogenstrupvej 36A, 8831 Løgstrup. Kontakt Hanne Krogsgaard +45 21 47 06 52

Kvols forsamlingshus

Kvols Forsamlingshus er indrettet med 2 sale, køkken, 2 toiletter (hvoraf 1 er handicap). Der er plads og service til 100 gæster. Kvols Forsamlingshus er beliggende Virksundvej 27, Kvols, 8831 Løgstrup. 

Løgstrup Sognegård

Løgstrup Sognegård kan anvendes til brug for konfirmandundervisning samt til andre møder og aktiviteter, som arrangeres af sognenes præster, ansatte eller menighedsrådene. Løgstrup Sognegård kan desuden anvendes til alsidigt folkekirkeligt, socialt eller folkeligt arbejde for beboere i de 5 sogne. Brug af Sognegården til sådanne arrangementer kan foregå, når der er fri adgang for alle, foreningen er hjemmehørende i de 5 sogne og anvendelsen har almennyttigt formål. Sognegården kan ikke benyttes til private fester, festlignende markering af jubilæer. Løgstrup Sognegård kan, hvis lokalerne er ledige, benyttes til mindesammenkomst med kaffe i tilslutning til begravelse eller bisættelse i en af pastoratets kirker. Beliggenhed: Borgergade 10C, 8831 Løgstrup

Vesbæk Søndergaard

Vi glæder os til at byde jer velkommen i både LADEN og STALDEN på Vesbæk Søndergaard. En skøn, velholdt og pragtfuldt beliggende gård, som ligger tilbagetrukket fra vejen, omgivet af grønne marker og et smukt haveanlæg. LADEN (max. 60 pers) og STALDEN (max. 20 pers) kan lejes til både selskabelige lejligheder og til møde-/ kursusvirksomhed. Stalden dog overnatningsplads til 29 personer indendørs og ca. 15 personer i 3 shelters. Beliggenhed: Kirkebækvej 167, Vesbæk, 8831 Løgstrup.

Løgstrup Hallen

Du kan leje både cafeteriet og den lille hal til arrangementer. Beliggenhed: Vordevej 1, 8831 Løgstrup

Tårup forsamlingshus

Forsamlingshuset drives på frivillig basis af Taarup Borgerforening. Huset består af to sammenhængende sale samt køkken og toiletfaciliteter. Huset kan rumme op til 95 personer. Den lille sal kan rumme op til 20 personer. Huset er handicapvenligt. Beliggenhed: Virksundvej 150, 8831 Løgstrup

Romlund kultur- & forsamlingshus

Forsamlingshuset er opført i 1935. Den første udlejning fandt sted den 5. juni 1935. Forsamlingshuset er løbende renoveret og moderniseret, hvilket betyder, at det fremstår pænt og velholdt. Der er handicapvenlig indgang, samt et handicaptoilet, som også er møbleret med et puslebord. Romlund Forsamlingshus er godkendt til 120 personer. Beliggenhed: Kirkebækvej 172, 8800 Viborg.

Fb ikon

 Løgstrup Borgerforening
info@8831borger.dk
Kontonr.: 9570 13552568

CVR:16221546

mob pay Klik her

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.