Løgstrup Borgerforening har oprettet et udviklingsråd

Hvis du har ideer til initiativer der kan fremme sammenholdet og fællesskabet for borgerne i Løgstrup, så kan du henvende dig til Henrik Sørensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Anders Jensen, mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. fra Løgstrup Udviklingsråd.

 Løgstrup Udviklingsråd består af:

Henrik Sørensen

Anders Jensen

Dan Sauer

Kirsten Mougaard

Anders Kristian Pugdahl Pedersen

Emil Jensen

Ole Storm

Formål:

Løgstrup Udviklingsråd har til formål bidrage med at understøtte den fortsatte udvikling af Løgstrup, således at det bliver et godt sted at bo, leve, arbejde, drive virksomhed og besøge. Opgaven for udviklingsrådet er at udarbejde og vedligeholde en strategi- og helhedsplan med langsigtede mål for Løgstrups byudvikling til godkendelse ved Borgerforeningens bestyrelse og desuden også at udarbejde forslag til mere kort-sigtede handleplaner for Løgstrups byudvikling. I det første år har Udviklingsrådet etableret Løgstrups landsbypedeller som har renoveret det tidligere frysehus som skal bruges til landsbypedellernes mødested og redskabsrum. Desuden har Udviklingsrådet søgt om og fået godkendt i byrådet at der i begyndelsen af 2022 opstartes en lokal udviklingsplan for Løgstrup, som bl.a. kan indeholde etablering af en bypark på det grønne område ved Sognegården.

Læs mere om den lokale udviklingsplan her

Fb ikon

 Løgstrup Borgerforening
info@8831borger.dk
Kontonr.: 9570 13552568

CVR:16221546

mob pay Klik her

Denne side bruger cookies, dog kun nødvendige for at siden fungerer og til statistik. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du måske ikke anvende alle sidens funktioner.