Seneste nyt‎ > ‎

Nyhedsbrev nr. 1

indsendt 19. okt. 2010 09.59 af Kontakt   [ opdateret 15. dec. 2010 08.24 af Bent Laursen ]
Nyhedsbrev NR.1   
august 2010

Da Løgstrup Borgerforening i foråret 2010 planlagde vores nye hjemmeside, vedtog vi , at der skulle udsendes Nyhedsbreve. Men vi vidste endnu ikke hvor OFTE, vi ville have behov for at fremsende Nyhedsbrev. Det gør vi faktisk stadig ikke.

Men lige nu modtager du foreningens første digitale Nyhedsbrev. I bestyrelsen mener vi, at der er så mange nye datoer og aftaler, så det er relevant at sende informationer ud til jer. Har du kommentarer til Nyhedsbrevet, så giv os besked. Til orientering er Hjemmesiden stadig under opbygning og vil løbende blive forbedret.

BUS skuret
Ja, som ny bestyrelse bliver man ind imellem overrasket.  Bus skuret...hov...hvem ordner det? Jo, det gør bestyrelsen....fandt vi ud af.!  Derfor har vi nu to gange i løbet af de sidste måneder været oppe i skuret: Fjernet masser af ukrudt, affald, gamle batterier, stålstænger ( hvordan mon de havner der ?). Nu er der igen pænt og rydeligt. Næste år skal skuret nok males, men indtil videre har vi vurderet, at det er nok med oprydningen.

Kend dine vandrestier søndag den 19. september
Vi mødes klokken 10 ved skolens parkeringsplads. Derefter går vi en ca. 5 km lang tur, tag venner, barnevogne, naboerne med...eller lær nogle nye mennesker at kende. Vi slutter med kaffe og rundstykker i pavillonen bag skolen. Alle er velkomne -også ikke medlemmer af foreningen. Løgstrup Bageren har igen i år sponsoreret kaffe/brød. Tak, tak.

Jo vi ved godt, at det er samme dag, som der er løb inde i Viborg. Vi havde i første omgang overset sammenfaldet af disse aktiviteter, men vælger at holde fast i datoen, da den er meldt ud for lang tid siden.

"Hoppe Loppe dag"  lørdag den 2. oktober
Klokken 10 til 11.30 i Løgstrup Hallen.
1-6 årige sammen med deres forældre. Vi starter fælles med lege, sange og andre aktiviteter. Derefter vil der være stillet forskellige redskaber  frem, som børn og forældre kan benytte i fællesskab. Fritid i et rent slaraffenland. Pris 25 kr for hvert barn. Alle er velkomne - også ikke medlemmer af foreningen.

Virksomhedsbesøg tirsdag den 2. november ( tidspunkt sidst på eftermiddagen eller om aftenen - bliver offentliggjort senere)
Vi skal besøge en af vores lokale erhvervsvirksomheder: Løgstrup Outdoor ( savværket).
Arrangementet er kun for Borgerforeningens medlemmer. Der er begrænset deltagerantal. Tilmelding på mail : info@8831borger.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. -  eller tlf. 27203722.

Næste Bestyrelsesmøde mandag den 25. oktober
Kontakt os, hvis du mener, der er emner, vi skal behandle.

Vinsmagningsaften
Derudover arbejder vi på at få arrangeret  en vinsmagningsaften. Vi foventer, at det bliver  fredag den 5. november.

Månedens billede
Vittige sjæle har sat den nye rundkørsel på Vordevej til salg.


På bestyrelsens vegne
Lisbeth Rasmussen
Comments