Himmerlandsstien

Stor folkefest i Løgstrup

Der var sol fra en blå himmel og flere hundrede mennesker til stede, da der lørdag var indvielse af Himmerlandsstien i Løgstrup.

26. April 2014, 15:20
 Der var officiel indvielse af Himmerlandsstien i Viborg og Hvam. Men i Løgstrup valgte man også at fejre åbningen af stien. Her var der fest og glade dage mellem de to nye såkaldte madpakkehuse.

Madpakkehusene er overdækkede borde og bænke, hvor alle kan sætte sig og få et hvil undervejs. De to makkehuse i Løgstrup bliver allerede flittigt brugt af foreninger, dagplejere, skolen og mange andre, der nyder de små heller på den flotte sti.

Det var Borgerforeningen i Løgstrup, der havde taget initiativ til en festliggørelse af indvielsen af stien. Og med flere hundrede deltagere, så blev det en stor succes.

Formand for Borgerforeningen Lisbeth Rasmussen bød kort velkommen på stien, mens elever fra Løgstrup Skole sørgede for passende musik og trommehvirvler for at sætte brugen af stien officielt i gang. Dernæst gik og cyklede rigtig mange mennesker på stien mellem de to madpakkehuse.

Der var også amerikanerbiler til udstilling ved stien, ligesom både bager og slagter var der med diverse til ganen. Borgerforeningen gav et glas saft. Og på den måde fik man holdt en god fest for at fejre, at man nu har en dejlig sti og madpakkehuse i Løgstrup.

Børn fra Løgstrup Skole sad efterfølgende langs stien og spillede, så det var ekstra festligt at nyde turen.

Himmerlandsstien fra Viborg til Løgstør løber på det gamle jernbanespor, hvor togene engang kørte. Nu kan fodgængere og cykelister nyde ruten uden motoriserede køretøjer forstyrrer.

Under Billedserier ses en masse billeder fra fejringen i Løgstrup.

Se billeder fra festen her:http://fjendsfolkeblad.dk/billedserier/store-festdag-i-l%C3%B8gstrup

Comments